21.2 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Πόσοι δίμετροι χωράνε σε ένα αυτοκίνητο; (Video)

Βαθύ φιλοσοφικό ερώτημα είναι η αλήθεια: Πόσοι δίμετροι χωράνε σε ένα αυτοκίνητο; Η Εστουδιάντες αποφάσισε να δώσει απαντήσει για χάρη ενός από τους υποστηρικτές της ομάδας, τη Northhgate. Και με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού (εκεί είναι η ουσία του θέματος), μικρού, κλειστού φορτηγού.

Ο ένας μετά τον άλλον παίκτες δέχθηκαν να κάνουν το... πείραμα μετά από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι δύο πλευρές. Για μετρήστε:

 

Για την ιστορία να πούμε πως πήραν μέρος οι Έντουιν Τζάκσον, Ομάρ Κουκ (δίμετρους δεν τους λες πάντως αυτούς), Όντρεϊ Μπάλβιν, Γκόραν Σάτον, Τζαμάρ Ουίλσον, Ντίλαν Πέιτζ, ο διευθυντής της ομάδας Ουίλι Βιλάρ και ο προπονητής Σάλβα Μαλδονάδο έδωσαν το "παρών" και μαζί και την ιδιότυπη αυτή συνέντευξη Τύπου. Και έβγαλαν και τις σέλφι τους.

 

Δεν ξέχασαν πάντως και το μπάσκετ, καθώς πλησιάζει ο αγώνας με την Ουνικάχα Μάλαγα. Ο Τζάκσον τόνισε πως πρόκειται "για μια ομάδα που έχει 12 πρωτοκλασάτους παίκτες, που έχει συνηθίσει να δίνει παραπάνω από έναν αγώνες σε μια εβδομάδα", αναφερόμενος προφανώς στους ημιτελικούς του Eurocup στους οποίους αγωνίζεται η Μάλαγα.

Ενώ για τον Ομάρ Κουκ είναι μια διαφορετική κατάσταση: "Ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ισπανία και πάντα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Παίζει καλά, διεκδικούν την πρόκριση στα τελικά του Eurocup και παίζουν ως ομάδα. Είναι οι καλύτεροι σε αυτό το στιλ παιχνιδιού".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ