32.3 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Πόσλεϊ: “Λατρεύω να παίρνω το τελευταίο σούτ” (vids)

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ήταν για τον Κόροιβο ο Μάρκους Πόσλεϊ, παίρνοντας το νικητήριο (τρίποντο) σουτ στο φινάλε του αγώνα με τον Κολοσσό και χαρίζοντας μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Ο προπονητής του Ντίνος Καλαμπάκος παραδέχτηκε ότι: "Είπαμε να πάρει ο Πόσλεϊ τη μπάλα και ο θεός βοηθός" και ο Αμερικανός όταν του μεταφέρουμε αυτή την ατάκα γελάει και αποκαλύπτει στο Basketa.gr: 

"Λατρεύω και σέβομαι απεριόριστα τον κόουτς Καλαμπάκο. Είναι απίθανος τύπος, εξαιρετικός προπονητής και όπως έχει δείξει και στο παρελθόν ξέρει να διαλέγει Αμερικάνους, άρα γιατί ανησυχούσε ;  Δεν χρειαζόταν διότι διάλεξε μεταξύ άλλων έναν παίκτη που λατρεύει να παίρνει το τελευταίο σουτ, δηλαδή εμένα ! 

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να ξέρεις ότι μπορείς να δώσεις τόση χαρά σε τόσους ανθρώπους, στους προπονητές, τους συμπαίκτες σου και τον κόσμο.  Με εξιτάρει όσο τίποτε άλλο το να παίρνω το τελευταίο σουτ και να ξέρετε δεν ήταν η πρώτη φορά" λέει ο Αμερικάνος που είχε...ψωμοτύρι τα buzzer beater και στο κολλεγιακό με τη φανέλα του Μποναβεντούρ όπου μάλιστα είχε πετύχει δύο (δίποντα) μέσα σε μια εβδομάδα κόντρα στο Ντέιβιντσον και στη συνέχεια στο VSU. 

https://youtu.be/PjdOmAzMDrM

https://youtu.be/pLChrAFiqT4

Αλλά έχει και άλλα σουτ σε λήξη χρόνου (όχι νικητήρια), όπως φαίνεται και στο επόμενο χαρακτηριστικό βίντεο από την αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ.

https://youtu.be/g8SPCGsl2nU

Πως γιόρτασε όμως αυτή την αξέχαστη βραδιά ;

"Μα με τους συμπαίκτες μου τρώγοντας εξαιρετικό ιταλικό φαγητό και συνδυάζοντάς το με ένα ωραίο κρασί.  Εδώ στην Αμαλιάδα οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ ζεστοί και είναι μια πόλη που είναι εύκολο να νοιώσεις άνετα. Ηδη έχουμε βρει τα στέκια μας και αυτό που μπορώ να πω στα σίγουρα είναι ότι έχουν γενικότερο εκπληκτικό φαγητό" λέει ο "εκτελεστής" του Κολοσσού Ρόδου, ομάδα που τον εξέπληξε ευχάριστα.

"Εξαιρετική ομάδα και ενώ της βάλαμε δύσκολα, γύρισε το  παιχνίδι και μπορούσε να είναι αυτή η νικήτρια. Εξαιρετική δουλειά και από το δικό τους τεχνικό τίμ, αλλά εμείς ήμασταν πιο έτοιμοι στο φινάλε"

Οσον αφορά το τελευταίο σούτ, την ώρα που ο προπονητής και οι συμπαίκτες του έκαναν τον...σταυρό τους, ο Μάρκους Πόσλεϊ παραδέχεται ότι: "Εκείνη την ώρα δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πολλά πράγματα. Βασικά ψάχνεις την καλύτερη δυνατή πάσα και όταν δεις ότι οι συμπαίκτες του είναι καλά κλεισμένοι κοιτάς αν μπορείς εσύ να τελειώσεις τη φάση όπως και έκανα.

Περνάω ήδη πολύ καλά στην ομάδα και παρότι ξέρω ότι ο προπονητής μας δεν θέλει τα μεγάλα λόγια, θεωρώ ότι με τα αποτελέσματα που έχουμε ως τώρα αλλά και την εικόνα που έχουμε δείξει, μπορούμε, έχουμε τα φόντα τέλος πάντων, να έχουμε μια λίγο πιο ήσυχη χρονιά από πέρυσι όπου η ομάδα σώθηκε την τελευταία στιγμή.  Το μυστικό είναι απλά να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά" καταλήγει ο άσος του Κόροιβου.

 

Photo Credit: Eurokinissi

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ