19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Πόρτα» σε Μπάρτσα για Πάνγκος!

Η Μπαρτσελόνα επιχείρηση το μεγάλο «κόλπο» για την απόκτηση του Κέβιν Πάνγκος με γενναιόδωρη πρόταση στη Ζαλγκίρις, αλλά η τελευταία αρνήθηκε κατηγορηματικά να τον αφήσει να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Η απογοητευτική έως τώρα σεζόν της Μπαρτσελόνα, έχει αναγκάσει το σύλλογο να αναζητήσει εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά παίκτες, και δη για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής. Ο Κέβιν Πάνγκος είχε «γυαλίσει το μάτι» για τους Καταλανούς εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να προστεθεί ένας ποιοτικός γκαρντ στην «φαρέτρα» του Σίτο Αλόνσο, με τον Καναδοσλοβένο να πραγματοποιεί έως τώρα δύο εξαιρετικές χρονιές με την φανέλα της Ζαλγκίρις.

Παρότι ο ίδιος δεν φαινόταν «ζεστός» στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Βαρκελώνη από τώρα, εντούτοις η «Μπάρτσα» χτύπησε την πόρτα της λιθουανικής ομάδας. Συγκεκριμένα, πρόσφερε ένα ποσό ύψους 250.000 δολαρίων, μαζί με τον Ταϊρίς Ράις, αλλά η απάντηση από την αντίπερα όχθη ήταν αρνητική. Η υπόθεση αυτή μοιάζει να χάνεται προς το παρόν για τους «Μπλαουγκράνα», οι οποίοι οφείλουν να εξετάσουν έτι περισσότερο τις εναλλακτικές τους λύσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ