20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Πόρτα” Ντέιβις σε Λέικερς!

Οι Λέικερς έδωσαν γη και ύδωρ το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτήσουν τον Άντονι Ντέιβις, ωστόσο αυτός επιλέγει να μη δεσμευτεί από τώρα μαζί τους για πολυετή επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας. Κοινώς, ξαναβγαίνει στην αγορά το προσεχές καλοκαίρι!

Οι Λέικερς τού έκαναν πρόταση να επεκτείνει το συμβόλαιό του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έναντι 146 εκ. δολαρίων, όμως αυτός την απέρριψε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Yahoo Sports. Επέλεξε επίσης να μην κάνει χρήση της οψιόν για να ανανεώσει το τρέχον συμβόλαιό του για μία ακόμα σεζόν και να γίνει unrestricted free agent. Τα νέα μετέφερε στην ομάδα του L.A. ο ατζέντης του, Ριτς Πολ. Αλλά γιατί το έκανε αυτό;

Για λόγους που έχουν να κάνουν με το salary cap, όπως λένε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και γιατί θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην τρέχουσα σεζόν και στην προσπάθεια να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι ο Ντέιβις δικαιούται το max contract των 202 εκ. δολαρίων για πέντε χρόνια και πιθανώς θέλει να το πάρει. Από τους Λέικερς φυσικά, τους οποίους δεν θέλει να αφήσει, όπως επιμένουν πολλές πηγές από το ΝΒΑ. Αλλά, βέβαια, όσο θα είναι restricted free agent τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ