20.2 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Πόποβιτς: «Όχι και επαναστάτης ο Γιόκιτς»

Γνωστός για τις ατάκες του ο Γκρεγκ Πόποβιτς, κλήθηκε να σχολιάσει το φαινόμενο «Νίκολα Γιόκιτς» και η απάντησή του δεν ήταν, φυσικά, κοινότυπη.

Ο 23χρονος σέντερ πραγματοποιεί εξαιρετική χρόνια φέτος με τους Ντένβερ Νάγκετς, στο «AT&T Center» όμως οι Σαν Αντόνιο Σπερς βρήκαν τον τρόπο να τον σταματήσουν. Οι «σβόλοι» έχασαν από τους Τεξανούς με 111-103, με το Σέρβο να μένει στα χαμηλά με 1/5 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 4π., δέκα ασίστ, τέσσερα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και πέντε λάθη σε 30.59’. Ο προπονητής των «σπιρουνιών» ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το εάν θεωρεί πως ο Νίκολα Γιόκιτς «επαναστατεί», αλλάζοντας τη θέση του σέντερ, κι εκείνος ήταν κάθετος.

«Όταν σκέφτομαι για επαναστάσεις, στο μυαλό μου έρχονται άνθρωποι όπως ο Τσε Γκεβάρα και ο Βλάντιμιρ Λένιν, ή ο Ιβάν Ίλιτς. Δεν σκέφτομαι το Γιόκιτς, αυτό είναι υπερβολή. Αλλά είναι ένας τρομερός παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 69χρονος προπονητής, για να προσθέσει: «Είναι καλός άνθρωπος. Ήμασταν μαζί στο Βελιγράδι, έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, είναι τρελός, το ξέρετε; Δεν βγαίνει ποτέ έξω από το γυμναστήριο. Είναι ίσως ένας από τους πιο έξυπνους παίκτες του πρωταθλήματος. Έχει ικανότητες και ξέρει πώς να τις διαχειρίζεται. Προφανώς, είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα του». To... μυστικό πάντως, για το πώς οι Σαν Αντόνιο Σπερς κατάφεραν να τον περιορίσουν, δεν το αποκάλυψε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ