20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Πόποβιτς: «Θα ικέτευα τον Ντουράντ αν έλεγε “όχι”» (pic+vid)

Αποφασισμένος να εξαντήσει όλα τα μέσα για να πείσει τον Κέβιν Ντουράντ να βρεθεί με την Εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών στο Τόκιο, ήταν ο Γκρεγκ Πόποβιτς

«Αν ο Ντουράντ μου έλεγε όχι, τότε θα τον ικέτευα, θα έκλαιγα, θα έκανα τα πάντα για να του αλλάξω γνώμη», ανέφερε ενδεικτικά ο κόουτς «Pop» για τον «KD», παρόλο που έτσι κι αλλιώς το ρόστερ των ΗΠΑ για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες σκορπίζει τον φόβο και τον τρόμο στους αντιπάλους. 

Κέβιν ΝτουράντΝτέιμιαν Λίλαρντ, Ντέβιν Μπούκερ, Μπαμ Αντεμπάγιο, Μπράντλεϊ Μπιλ, Τζέραμι Γκραντ, Ντρέιμοντ Γκριν, Τζρου Χόλιντεϊ, Ζακ Λαβίν, Κέβιν Λοβ και Κρις Μίντλετον, συνθέτουν τη μαγική δωδεκάδα της Team USA και ο μοναδικός στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο. Αν αυτό έρθει, θα είναι το τέταρτο διαδοχικό για τους Αμερικανούς. 

Να σημειώσουμε ότι ο Ντουράντ έχει ήδη στο παλμαρέ του τρία χρυσά μετάλλια (Παγκόσμιο 2010 στην Τουρκία, Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 στο Λονδίνο και Ολυμπιακοί Αγώνες 2016 στο Ρίο), ενώ το ρεκόρ του με την φανέλα της Team USA είναι στο 39-0!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ