34.8 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

«Πόλεμος» στη Βασκονία

Για μία ακόμα ημέρα οι επιλογές είναι μπόλικες στο στοιχηματικό κουπόνι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας, με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Πολύ σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπασκόνια και τη Ρεάλ Μαδρίτης, για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες, μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την επόμενη υποχρέωσή τους στην Ευρωλίγκα, θα συναντηθούν στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Αμφότερες θέλουν να μπουν με το δεξί στο 2018. Θα ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας, με την απόδοση του άσου να είναι πολύ ελκυστική.

Σε παιχνίδι για το Top 16 του Eurocup, η Ούνικς Καζάν θα φιλοξενήσει στη Ρωσία τη Βιλερμπάν. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι ανάμεσα στις πιο ισχυρές της διοργάνωσης και δύσκολα θα συναντήσει δυσκολίες απέναντι στους Γάλλους. Θα επιλέξουμε τη νίκη της με διαφορά δώδεκα ή περισσότερων πόντων.  Στο Βίλνιους, η Λιέτουβος Ρίτας θα παίξει με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η παρέα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη έχει την ποιότητα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και θα την εμπιστευτούμε απέναντι στους ασταθείς Ρώσους.

Μεγάλο ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η Γαλατάσαραϊ θα κοντραριστεί με την Νταρουσάφακα. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι σημαντική και το «διπλό» μοιάζει πολύ μεγάλη στοιχηματική ευκαιρία, σε πάρα πολύ καλή απόδοση. Θα ποντάρουμε στην επικράτηση του συνόλου του Ντέιβιντ Μπλατ. Τέλος στον αγώνα που θα λάβει χώρα στο Μαυροβούνιο, η Μπουντούτσνοστ θα παίξει με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η ομάδα από το Κράσνονταρ αν παρουσιαστεί σοβαρή θα φύγει με το «διπλό» στις αποσκευές της. Θα την εμπιστευτούμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης   1   2,12

Δυάδα

Ούνικς Καζάν (-11,5) - Βιλερμπάν   1   1,97

Λιέτουβος Ρίτας - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης  1   1,83

Δυάδα

Γαλατάσαραϊ - Νταρουσάφακα   2   2,22

Μπουντούτσνοστ - Λοκομοτίβ Κουμπάν    2   1,30

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ