24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πόζαραν στο ανακαινισμένο Επταπύργιο στον Παναθλητικό (pics)

Την επίσημή  φωτογράφισή τους για τη σεζόν 2020-2021 πραγματοποίησαν στον Παναθλητικό Συκεών, στο ανακαινισμένο κλειστό του Επταπυργίου.

Η Βιβή Διαβολεμένου και οι παίκτριές της, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στην Α2 Γυναικών, στήθηκαν μπροστά το φωτογραφικό φακό και πόζαραν σε ρόλο μοντέλου.

Η ανακοίνωση: «Η εντυπωσιακή φωτογράφηση των γυναικών του Παναθλητικού στο ανακαινισμένο Επταπύργιο. Στο πλαίσιο της Media Day, πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση των γυναικών του Παναθλητικού τόσο με αθλητικό όσο και με επίσημο ιματισμό με την επιμέλεια του Imagecreation.gr που αποτελεί τον media partner του συλλόγου.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η εικόνα που αντίκρυσαν τα κορίτσια από την εικαστική ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου του Επταπυργίου, η οποία επιτεύχθηκε με τη συνεισφορά της Apivita, η οποία και μοίρασε πλήθος καλλυντικών σε όλα τα κορίτσια

Στο πλαίσιο της επίσημης φωτογράφησης παρουσιάστηκε και η φετινή vintage στολή της γυναικείας ομάδας με την υπογραφή της CAP. Τέλος, παρουσιάστηκε και ο νέος μεγάλος χορηγός του συλλόγου που είναι οι ΑΦΟΙ ΜΠΡΑΤΑΝΗ, μία από τις σημαντικότερες εταιρίες παλετών και προϊόντων ξύλου στην Βόρεια Ελλάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ