24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πυρά Φιζντέιλ κατά διαιτητών! (vid)

Οι Γκρίζλις έχασαν και το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ από τους Σπερς, όμως αυτή τη φορά φεύγουν από το Σαν Αντόνιο με τρομερά παράπονα από τους διαιτητές. Ο κόουτς Ντέιβιντ Φιζντέιλ ήταν έξαλλος και δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου.

"Δυστυχώς, έχω ένα παιδί, όπως ο Μάικ Κόνλεϊ, που σε όλη του την καριέρα δεν έχει πάρει ποτέ τεχνική ποινή και φαίνεται ότι δεν μπορεί να έχει τον σεβασμό που αξίζει από τους διαιτητές. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν τον σεβασμό που τους αξίζει, επειδή ο Μάικ Κόνλεϊ δεν τρελαίνεται μέσα στο παιχνίδι. Έχει επίπεδο και απλώς παίζει το παιχνίδι του. Αλλά δεν πρόκειται να τους αφήσω να μας συμπεριφέρονται έτσι. Ξέρω ότι ο Πόποβιτς κάνει πολλά χρόνια πρωταθλητισμό κι εγώ είναι ένας νέος ρούκι. Αλλά δεν θα μας φέρονται σα να είμαστε ρούκι. Αυτό είναι απαράδεκτο, αντιεπαγγελματικό. Οι παίκτες μας κέρδισαν το δικαίωμα να παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια. Και δεν μας έδωσαν καν μια ευκαιρία. Πάρτε το αυτό σαν δεδομένο", είπε, χτύπησε το στιλό του στο τραπέζι, σηκώθηκε κι έφυγε!

Νωρίτερα είχε εξηγήσει γιατί είχε παράπονα: "Ο Ζaκ Ράντολφ, ο πιο σκληρός παίκτης μας, δεν εκτέλεσε καμία βολή. Αλλά ο Κάουι Λέοναρντ από την άλλη σούταρε 19. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 19 προσπάθειες μέσα στη ρακέτα και σουτάραμε έξι βολές. Αυτοί είχαν 11 προσπάθειες μέσα στη ρακέτα και σούταραν 23 βολές. Δεν είμαι άνθρωπος των αριθμών, αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό δεν έχει λογική. Συνολικά είχαμε 35 προσπάθειες μέσα στη ρακέρα και εκτελέσαμε 15 βολές. Αυτοί είχαν 18 βολές μέσα στη ρακέτα και σούταραν 32 βολές. Ο Λέοναρντ σούταρε περισσότερες βολές από όσες όλη η ομάδα μας μαζί. Ας μου το εξηγήσει κάποιος αυτό".

Παρεμπιπτόντως ο Κάουι Λέοναρντ έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Ντιρκ Νοβίτσκι το 2011, που σούταρε τουλάχιστον 19 βολές σε αγώνα πλέι οφ και τις έβαλε όλες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ