18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Πυρά» Αιόλου Αγυιάς εναντίον Αγγελόπουλου!

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Φώτη Αγγελόπουλου από τον Αίολο Αγυιάς εξόργισε το σύλλογο, ο οποίος με ανακοίνωσή του εκτόξευσε τα «βέλη» του προς την πλευρά του παίκτη, κατηγορώντας τον για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Και ξαφνικά... Φώτης Αγγελόπουλος τέλος για τον Αίολο Αγυιάς. Ο έμπειρος σέντερ, στον οποίο η ομάδα υπολόγιζε πολλά, εν όψει της επόμενης Α1 ΕΣΚΑΗ, αποχώρησε από αυτή και την άφησε... στα κρύα του λουτρού, όπως ισχυρίζεται η ίδια μέσω ανακοίνωσής της, ψέγοντάς τον για τη συμπεριφορά του, θεωρώντας πως δεν τήρησε τη συμφωνία που ηπήρξε μεταξύ τους. Το πού θα καταλήξει είναι άγνωστο προς το παρόν, με τον Αίολο πάντως να επιτίθεται στον αθλητή.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Αιόλου Αγυιάς καταδικάζει την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του αθλητή Αγγελόπουλου Φώτη.

Ο εν λόγω αθλητής επέλεξε να εγκαταλείψει την ομάδα σε μία χρονική στιγμή που τα περιθώρια στενεύουν και παρά το γεγονός ότι ο Αίολος Αγυιάς τήρησε στο ακέραιο την συμφωνία που είχε κάνει μαζί του (δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και από την πλευρά του παίκτη).

Παρόλα αυτά, ο Σύλλογος μας, τηρώντας τις αρχές και την φιλοσοφία του, δεν κρατάει κανέναν αθλητή χωρίς την θέλησή του και γι΄ αυτόν τον λόγο ευχόμαστε στον παίκτη καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Άλλωστε, όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας…».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ