21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΠΣΑΚ: «Ρεαλιστική η πρόταση της FIBA»

Θετικά βλέπουν την πρόταση της FIBA τα μέλη του ΠΣΑΚ όσον αφορά στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης και ο Μανώλης Παπαμακάριος, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών αντίστοιχα, έδωσαν το παρών στη συνάντηση που έλαβε χώρα στη Νιόν και υποστήριξαν πως η πρόταση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων εθνικών ομάδων μεσούσης της σεζόν είναι ρεαλιστική.

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Σε υπέροχο κλίμα έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων ευρωπαίων παικτών με τη FIBA, για τις εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ. Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Εκ μέρους όλων των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, ο Γιάννης Καλαμπόκης και ο Μανώλης Παπαμακάριος υποστήριξαν στη FIBA ότι η πρότασή της είναι ρεαλιστική και τη βλέπουν θετικά. Προτεραιότητα του Συνδέσμου μας είναι η υγεία των αθλητών και στη συνέχεια το εθνόσημο. Όπως έχουμε πει ξανά, η εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους κι όλα.

Πολύ σημαντικό για όλους τους συνδέσμους παικτών είναι το γεγονός πως πλέον θα έχουμε λόγο σε κάθε ζήτημα, θα έχουμε ενεργό ρόλο. Παράλληλα, με ανθρώπους της FIBA που μιλήσαμε, μας ενημέρωσαν πως γνωρίζουν για τις ενέργειες που κάνει ο Σύνδεσμός μας και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ