23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΠΣΑΚ: «Να βρούμε μαζί τις λύσεις»

Θέση για όσα γίνονται τελευταία στο ελληνικό μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Basket League πήρε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Ο ΠΣΑΚ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τις τελευταίες εξελίξεις, κάλεσε άπαντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό για το καλό του μπάσκετ και πρόσθεσε πως είναι διατεθειμένος να κάτσει -κι εκείνος- στο ίδιο τραπέζι, με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να βρουν όλοι μαζί μια λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Η ανακοίνωση, που τιτλοφορείται «Αγωνία στον ΠΣΑΚ», έχει ως εξής: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Σε αυτή την κρίσιμη ώρα, ο καθένας θα πρέπει να σκεφτεί συλλογικά και να αναλάβει τις ευθύνες του, διότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ελπίζουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να σκεφτούμε το καλό του μπάσκετ.

Δεν θέλουμε να μπει ταφόπλακα στο άθλημα που υπηρετούμε κι αγαπάμε και που έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη χώρα μας. Ας βάλουν όλοι στην άκρη τους εγωισμούς τους και να σκεφτούν το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, των παιδιών, των δικών τους παιδιών, τα οποία κάνουν όνειρα. Να δοθεί μια λύση άμεσα, για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειες και οι θυσίες όλων μας, όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε διατεθειμένοι να κάτσουμε κι εμείς στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να συζητήσουμε για τα προβλήματα και να βρούμε μαζί τις λύσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ