20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΠΣΑΚ: ” Η Εθνική ομάδα πάνω απ’ όλα”!

Θέση σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ πήρε και ο ΠΣΑΚ. Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος των Ελλήνων επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών ζητά τον σεβασμό όλων, τονίζει με έμφαση ότι η συμμετοχή στην εθνική ομάδα είναι το όνειρο κάθε αθλητή και ενημερώνει πως έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με άλλους ευρωπαϊκούς συνδέσμους καλαθοσφαιριστών για τη χάραξη κοινής γραμμής προστασίας.

Η ανακοίνωση, που είναι γραμμένη με αρκετά δηκτικό ύφος, αλλά δεν στρέφεται κατά κανενός συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στο χώρο και την κόντρα της FIBA με τη Euroleague.

Θελουμε να ξεκαθαρίσουμε, πως δεν μετέχουμε σε κόντρες και το μόνο που κοιτάμε, είναι το καλό των παικτών, την υγεία τους και κατ' επέκταση το καλό του μπάσκετ.

Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ και ζητάμε το σεβασμό όλων. Λατρεύουμε τη δουλειά μας, όμως, είμαστε άνθρωποι και το σημαντικότερο είναι η υγεία μας. 

Επαναλαμβάνουμε, πως η Εθνική μας ομάδα, είναι πάνω απ' όλους και ΟΛΑ. Άλλωστε, όνειρο κάθε παίκτη όταν ξεκινάει, είναι να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στο Σύνδεσμο, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με ολους τους συνδέσμους των άλλων χωρών, προκειμένου να προστατεύσουμε... τους εαυτούς μας, αφού κάποιοι δεν μας σέβονται και βάζουν πάνω απ' όλα τα χρήματα..."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ