16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρώτο φιλικό Αχαγιάς ’82 με Απόλλωνα Πατρών

Στο κλειστό της Περιβόλας θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης (06/09, 19.00) η Αχαγιά ’82, προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ευχάριστο διάλειμμα από τις προπονήσεις για τους παίκτες του Θανάση Λιόνα, που στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα παίξουν με τους «μελανολεύκους» στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο αντίπαλοι θα αγωνιστούν μεταξύ τους, έστω και σε φιλικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση: «Η Αχαγιά 82 για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Πάτρας. Και μπορεί ο αγώνας που έχει προγραμματιστεί για τις 6/9 στις 7 μ.μ., στο κλειστό της Περιβόλας να είναι φιλικός, ωστόσο έχει ιδιαίτερη αξία η σημασία του για τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο. Ο Θανάσης Λιόνας θα έχει στη διάθεσή του να δοκιμάσει όλους τους παίκτες, εκτός από τον Χρήστο Καταβαίνη που θα βρίσκεται εκτός Αχαγιάς για μερικές ημέρες.

Στο μεταξύ, οι Αχαγιώτες αναζητούν την τελευταία τους -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μεταγραφή για τη θέση του γκαρντ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ