21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτο φαβορί για Ηρακλή ο Οικονόμου

Ο άλυτος γρίφος για το ποίος θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή δείχνει να φτάνει στο τέλος του, με τον Νίκο Οικονόμου να έχει πάρει προβάδισμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάσταση δεν είναι μεταβαλλόμενη.

Συγκεκριμένα εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να τελεσφορήσει για το ποίος θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη νέα εποχή, με τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Δρακόπουλο να καταλήγει στον εκλεκτό του. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, ο οποίος ως την προηγούμενη εβδομάδα είχε το πάνω χέρι, ενώ έψαχνε ακόμη και παίκτες φέρεται να υποχώρησε, και τον Οικονόμου να βλέπει μια νέα προοπτική μπροστά του.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε δυο πολύ καλές σεζόν το τελευταίο διάστημα, και έτσι πέρυσι κατάφερε να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον Απόλλωνα Πατρών οδηγώντας την στα πλέι οφς, όπου και έπαιξε στον τελικό ανόδου, ενώ μια σεζόν πριν οδήγησε τον Πανιώνιο στην Basket League.

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά, αναμένεται να αποτελέσει το νέο προπονητή της ομάδας του Ηρακλή, ενώ στο κάδρο έχει μπει και το όνομα του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος ωστόσο εξετάζει μια ακόμη πρόταση που έχει στα χέρια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ