18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πρώτο «βήμα» τίτλου η Αρμάνι (vids)

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν σοβαρή, θεαματική και ουσιαστική, φτάνοντας στο 98-85 στο Game 1 των τελικών με την Τρέντο και κρατώντας το προβάδισμα για την κούπα στην Ιταλία.

Την πρώτη της επικράτηση από τις τέσσερις που χρειάζεται, για να επανέλθει στον ιταλικό «θρόνο» πέτυχε η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία αξιοποιώντας το πλεονέκτημα έδρας κέρδισε με 98-85 την Τρέντο. Το δεύτερο δεκάλεπτο θα ήταν αρκετά καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία του ματς, με το σύνολο του Σιμόνε Πιανιτζιάνι να σημειώνει σε εκείνο το σημείο επιμέρους σκορ 32-22, αντλώντας δύναμη από την επίθεσή τους για να προηγηθεί στο ημίχρονο με διαφορά 13 πόντων (47-34). Στη συνέχεια, δεν έδειξε κανένα πρόβλημα στο να διατηρήσει το προβάδισμα αυτό, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο παρκέ με... σχεδόν «κατοστάρα».

Κι αν ο Άντριου Γκάουντλακ έκανε αυτή την φορά... καλό με την «τρέλα» του, έχοντας 26 πόντους με 4/6 δίποντα και 6/10 τρίποντα, πρέπει να γίνει αναφορά και στην επιβλητικότητα του Κάλεμπ Ταρτζέφσκι, που έφτασε τους 14 πόντους και 9 ριμπάουντ, για να γίνει με 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης πολυτιμότερος του ματς. Ο Σέιβον Σιλντς, στην αντίπερα όχθη, τελείωσε με 31 πόντους και 12/19 σουτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ