20.1 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Πρώτο βήμα για την ενίσχυση του Άρη

Η ανάγκη για αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα του Άρη είναι διαπιστωμένη -η τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα είναι αδιάψευστος μάρτυρας- όμως περνάει μέσα από μία σειρά κινήσεων. H πρώτη έγινε σήμερα με την ΚΑΕ να προχωράει στις απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

 


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε χρήση των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν με ενέργειες του Α.Σ. και των οπαδών του, όμως για να είναι σε θέση να κάνει κινήσεις στην ξένη αγορά, θα πρέπει να άρει και το ΒΑΝ της υπόθεσης Ουίβερ κάτι για το οποίο απαιτούνται περίπου 20 χιλιάδες ευρώ. Σε κάθε περίπτωση προχωράει η διαδικασία για τον Τόρλιν Φιτζπάτρικ που συμφώνησε προκειμένου να καλύψει τη θέση του Γκάγκιτς που μετακόμισε στην Ιγκοκέα ενώ θα γίνει και κίνηση αντικατάστασης του Γκάρι Τάλτον.

 


Δείχνει ωστόσο πολύ δύσκολο αυτές οι κινήσεις να γίνουν πολύ άμεσα, ώστε ο Άρης να παραταχθεί ενισχυμένος την Κυριακή κόντρα στο Περιστέρι, αφού ακόμη κι αν καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για να αρθεί το ΒΑΝ, η διαδικασία που ακολουθείται είναι σχεδόν απίθανο να “τρέξει” μέσα σε 1,5 εργάσιμη μέρα. Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι οι “κιτρινόμαυροι” να έχουν νέο ή νέα πρόσωπα στο ματς του μεθεπόμενου Σαββάτου στο Ρέθυμνο που θα έχει επίσης χαρακτήρα τελικού.

 

Αυτό που μπορεί να συμβεί πιο άμεσα, είναι η ενεργοποίηση του συμβολαίου του Γιάννη Σιδηροηλία που ενηλικιώθηκε γι' αυτό και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ο νεαρός που εντυπωσίασε στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Άρη αλλά έκτοτε δεν αγωνίστηκε εξαιτίας αυτής της εκκρεμότητας, λογικά θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή.


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ