15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πρώτος υποψήφιος να αναλάβει το Παγκράτι ο Κουτρούλιας

Το Παγκράτι πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία την σεζόν που μας άφησε, και ξεκινώντας φειδωλά, και με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία, έφτασε στην 4η θέση της Β' Εθνικής, κερδίζοντας και το μπαράζ κατάταξης με τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ έφθασε και στον δεύτερο γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, η οποία ήταν και η μοναδική του εντός έδρας στην σεζόν 2018-2019, όπου είχε ρεκόρ 20-1.

Ωστόσο, και όπως μας έχει συνηθίσει, αρέσκεται στις ανατροπές, και έτσι, εκτός από την βασική προϋπόθεση που έχει τεθεί, ώστε να κρατήσει τον βασικό του κορμό, είναι έτοιμο να δώσει το χρίσμα, στον Τόλη Κουτρούλια, ο οποίος ξεκινάει προπονητική καριέρα. Ο 43χρονος σέντερ ολοκλήρωσε μόλις πριν από ένα μήνα την πλούσια καριέρα του, με τα χρώματα του Παπάγου, και παίρνει το ρίσκο να μεταπηδήσει στο επόμενο στάδιο, έχοντας να διαδεχθεί τον Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος αφήνει βαριά παρακαταθήκη πίσω του.

Φυσικά μόνο άγνωστο δεν του είναι το περιβάλλον του Παγκρατίου στο οποίο αγωνίστηκε από το 2011 ως το 2016, και στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, αλλά σίγουρα και η διοίκηση της ομάδας παίζει την δική της ζαριά, δίνοντας τα κλειδιά της ομάδας σε έναν άνθρωπο του μπάσκετ. Οι δυο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, αλλά στο πρώτο ραντεβού που έγινε, φάνηκε καλό κλίμα και διάθεση να πορευτούν μαζί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ