24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρώτος ο Ρατάν Μέις, ξεκίνησαν ήδη οι «μικροί» (pics)

Με το πρώτο γκρουπ να υποβάλλεται σε εργομετρικές εξετάσεις ξεκίνησε, τη Δευτέρα (20/08), η προετοιμασία της ΑΕΚ για την καινούρια σεζόν.

Οι νεαροί παίκτες της «Ένωσης» ήταν οι πρώτοι που πέρασαν από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, υπό την επίβλεψη της «Physio Team by Τόιλος Ψαρογιώργος». Το πρώτο «κάλεσμα» από τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Λούκα Μπάνκι, έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στο βοηθητικό κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά το παρών δεν θα δώσουν όλοι οι παίκτες. Εξάλλου, από τους ξένους, ο Ξαβιέ Ρατάν Μέις θα ανοίξει το… χορό των αφίξεων την Τετάρτη (22/08) και θα ακολουθήσουν οι Τάιλερ Ρόμπερσον, Γιόνας Ματσιούλις, Χάουαρντ Σαντ-Ρος και ο Μάλκολμ Γκρίφιν.

Η ανακοίνωση: «Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει από σήμερα η ΑΕΚ. Την Τετάρτη (22/08) αναμένονται στην Αθήνα οι νέοι ξένοι της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος 2018. Πιο συγκεκριμένα, το χορό των αφίξεων ανοίγει ο Ξαβιέ Ρατάν Μέις. Ο Καναδός γκαρντ αναμένεται στην Αθήνα στις 9:20 με απευθείας πτήση από Τορόντο, και το απόγευμα (16:05) καταφθάνει από Νέα Υόρκη, ο Τάιλερ Ρόμπερσον. Στις 20:10, o Γιόνας Ματσιούλις «προσγειώνεται» στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Βιέννης. Ακολουθεί ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Ο Κουβανός φόργουορντ αναμένεται στη χώρα μας στις 20:30 από την Αβάνα μέσω Μαδρίτης. Το κύκλο των αφίξεων κλείνει ο Μάλκολμ Γκρίφιν. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται στις 20:45 από το Σικάγο μέσω Κωνσταντινούπολης».

Τη φωτογραφία του Δημήτρη Μωραΐτη, την ώρα που έκανε ποδήλατο, σχολίασε ο πρώην συμπαίκτης του στους «κιτρινόμαυρους» Έντιν Άτιτς. «Είσαι έτοιμος να παίξεις;», του έγραψε στο Instagram ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ, με τον 19χρονο γκαρντ να του απαντάει: «Όπως κάθε χρόνο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ