28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πρώτη φορά «διπλός» και με δύο ρεκόρ καριέρας

Ο Δημήτρης Αγραβάνης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την 20λεπτη συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα αφού έφτασε σε τρία ατομικά επιτεύγματα. Ο διεθνής φόργουορντ έβγαλε με το παιχνίδι με 12 ριμπάουντ, βελτιώνοντας κατά ένα ριμπάουντ την κορυφαία επίδοση της καριέρας του στην κατηγορία καθώς είχε 11 στο εντός έδρας ματς με τη Δόξα Λευκάδας.

 

Ρεκόρ καριέρας όμως είναι και τα εννιά αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, αφού το προηγούμενο ήταν τα επτά που είχε τόσο στο ματς με τη Δόξα όσο και στον 4ο τελικό των περσινών τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

Ξέχωρα όμως από τα δύο ρεκόρ καριέρας, ο Αγραβάνης σημείωσε για πρώτη φορά και «double-double» στην 127η εμφάνιση του στην κατηγορία καθώς πέραν των 12 ριμπάουντ του, είχε και 14 πόντους (τρεις λιγότερους από το ρεκόρ καριέρας του).

 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο 23χρονος φόργουορντ ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση περιόδου μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα με αυτά τα 12 ριμπάουντ του. Τόσα είχε και ο Κεμ Μπιρτς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Άρη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ