18.1 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Πρώτη φορά για Σλούκα, Μπουντούτσνοστ, απτόητη Αρμάνι, σοβαρή Ρεάλ (vids)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι αγώνες της πρώτης ημέρας της έβδομης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Στο μεγάλο παιχνίδι που διεξήχθη στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά έχασε 73-72. Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και έφυγε για πρώτη φορά νικητής ως αντίπαλος στο συγκεκριμένο γήπεδο. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο νωρίτερα, η Μπουντούτσνοστ έκανε σεφτέ σ' ένα απρόσμενο αποτέλεσμα, διαλύοντας την τραγική Μπασκόνια με 99-84. Η ομάδα του Αλεξάνταρ Ντζίκιτς έκανε ρεκόρ στα τρίποντα με 21 εύστοχα, ενώ από τους 64 πόντους μέσο όρο, ανέβηκε στους 35 περισσότερους κι άγγιξε την κατοστάρα. Αποκαρδιωτική η εικόνα των Βάσκων που έμοιαζαν με συνονθύλευμα. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, σ' ένα παιχνίδι που οι άμυνες δεν έπαιξαν καθόλου καλά, η Αρμάνι Μιλάνο έφυγε με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη, λυγίζοντας την Νταρουσάφακα με 98-92 και δείχνοντας την κλάση της, καθώς δεν έχει ηττηθεί μακριά από τη Λομβαρδία. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, αλλά έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της μαχητικής Χίμκι με 79-74. Το σύνολο του Μπαρτζώκα έπαιξε πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι δεν είχε διαθέσιμο τον τραυματία Αλεξέι Σβεντ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Την Παρασκευή (16/11), ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές στην Πόλη, ενώ η Ζαλγκίρις θα παίξει με την Μπαρτσελόνα. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι αυτό της Γκραν Κανάρια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από τα παιχνίδια παρακάτω:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ