20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτη προπόνηση με Καμπερίδη (pics)

Μία μέρα με την ανακοίνωση της πρόσληψης του στην τεχνική ηγεσία του Άρη, ο Σάββας Καμπερίδης έπιασε και στην πράξη δουλειά. Ο επί μία εξαετία ασίσταντ των “κιτρινόμαυρων” πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως πρώτος προπονητής της ομάδας την οποία ανέλαβε δύο μέρες πριν την επόμενη υποχρέωση της, το ματς δηλαδή της Παρασκευής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

 


Ο 41χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Χάρη Παπαγεωργίου και στη συνέχεια τους μίλησε και ο ίδιος, πριν κάνει την προπόνηση: "Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Πρέπει όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχουμε αυτό που πρέπει".

 

 

Στο πλευρό του ο έμπειρος Δημήτρης Νικολαίδης που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του αλλά και ο Βαγγέλης Σπυρίδης που παραμένει στην ομάδα αφού διετέλεσε ασίσταντ και του Σούλη Μαρκόπουλου. Στον αντίποδα αποχώρησε οριστικά και ο Παντελής Μπούτσκος, επί σειρά ετών συνεργάτης του Μαρκόπουλου, αφού οι προπονήσεις των δύο προηγούμενων ημερών έγιναν υπό τις οδηγίες του.

 


Ο Καμπερίδης αναλαμβάνει τον Άρη στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του, δεδομένου ότι είναι τελευταίος στη βαθμολογία και ψάχνει εναγωνίως για να νίκη προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ