18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρώτη ξένη η Τσέσλεκ

Με μια παλιά γνώριμη ενισχύθηκε η Νίκη Λευκάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τη βρει και πάλι στην Α1 Γυναικών.

Ο λόγος για τη Σέλμπι Τσέσλεκ, η οποία έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, το 2016-2017, οπότε φόρεσε τη φανέλα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου. «Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ με τη Νίκη Λευκάδας. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά την προηγούμενη σεζόν και είμαι ενθουσιασμένη που θα βοηθήσω στην επιτυχημένη της πορεία», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των νησιωτισσών η 26άχρονη σέντερ.

Η ανακοίνωση: «Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα αθλήτρια Σέλμπι Τσέσλεκ (Shelby Cheslek) ανακοινώνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Είναι η πρώτη χρονικά μεταγραφή ξένης παίκτριας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η 26χρονη πανύψηλη σέντερ (ύψος 1.97) έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-17 με την Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Τη χρονιά εκείνη είχε κατά μέσο όρο 16 πόντους και 11,1 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ ήταν μακράν πρώτη σε τάπες στην κατηγορία. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ισπανία και στην Ουγγαρία, ενώ πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τους Diamond Valley Eagles (13,6π., 8,6 ριμπ.)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ