27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

«Πρώτη» με Ματσιούλις

Ο Γιόνας Ματσιούλις θα δώσει κανονικά το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Λιθουανίας, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, καθώς αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Ο 34χρονος φόργουορντ της ΑΕΚ, ο οποίος υπέστη κάταγμα ωλεκρανίου και κορωνοειδούς απόφυσης στον αριστερό αγκώνα και υποβλήθηκε σε επέμβαση στις αρχές Απριλίου, είναι πλέον υγιής και δηλώνει έτοιμος να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα λιθουανικά ΜΜΕ, θα βρίσκεται κανονικά στην πρώτη προπόνηση της «Λιέτουβα» για το μεγάλο φετινό «ραντεβού» στην Κίνα, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/07) στην Παλάνγκα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 θα διεξαχθεί στα ασιατικά παρκέ το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης η Λιθουανία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Σενεγάλη, στην πόλη Ντογκουάν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νταΐνιους Αντομάιτις, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αρτούρας Γκουντάιτις, θα έχει όμως στη διάθεσή του τους NBAers Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις, όπως επίσης και τους Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Άντας Γιουσκεβίτσιους, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Ροκ Γκιεντράιτις, Εντγκάρας Ουλανόβας, Ελμάντας Μπέντζιους, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκίτις Μασιούλις, Παούλιους Γιανκούνας, Μαρτίνας Γκέμπεν και Μαρτίνας Εχόντας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ