13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρώτη μεταγραφή της Νίκης Βόλου η Αρτεμισίου

Σε μια σημαντική κίνηση, ως προς την ενίσχυσή της, προχώρησε η Νίκη Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στην Α2 Γυναικών.

Το συγκρότημα της Μαγνησίας πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του την Ιωάννα Αρτεμισίου, η οποία έπαιξε πέρυσι στην κατηγορία με τον Πιερικό Αρχέλαο. Οι διοικούντες τη Νίκη Βόλου, με ανακοίνωσή τους, ευχαρίστησαν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την παραχώρηση της παίκτριας.

Η ανακοίνωση: «Πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας η Αρτεμισίου Ιωάννα. Την προσπάθεια της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 θα ενισχύσει η Αρτεμισίου Ιωάννα. Η Ιωάννα πρωταγωνίστησε την περσινή χρονιά με την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου, καθώς αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια, έχοντας 220 πόντους και βγαίνοντας 7η σκόρερ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, στον Βόρειο Όμιλο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της (γεννημένη το 2001) θα αποτελέσει για την ομάδας μας μια πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς διαθέτει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, καθώς και στη δημιουργία. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Γυναικών ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την παραχώρηση της παίκτριας. Ιωάννα, καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια στην Νίκης! Νίκη Βόλου WBC, Μία ομάδα-Μία οικογένεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ