20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πρώτη μεταγραφή με Οκούνγκμποουα για τον Πανελλήνιο (pic)

Ο Πανελλήνιος έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ από τη στιγμή που δεν συμπεριλήφθηκε στις κληρώσεις των Εθνικών κατηγοριών, αλλά δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αναφορικά με το ρόστερ του, καθώς προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον 19χρονο γκαρντ/φόργουορντ, Ρίτσαρντ Οκούνγκμποουα.

Αναλυτικά:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Πανελληνίου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ρίτσαρντ Οκούνγκμποουα. Πρόκειται για έναν 19χρονο παίκτη (1μ93), ο οποίος μεγάλωσε στις ακαδημίες του Χολαργού, πριν βρεθεί στην Teleunicom Bac, με την οποία ανέβηκε (αήττητος) στην Α’ ΕΣΚΑ. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις "3" και "4", διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι και τη δίψα του για να μάθει μπάσκετ.

Ο Πανελλήνιος θα δημιουργήσει ένα κράμα νέων ταλαντούχων παιδιών, αλλά και έμπειρων, σε μια προσπάθεια να οικοδομήσει ένα σύνολο, όχι μιας ταχύτητας, αλλά με προοπτική. Στόχος μας δεν είναι ΜΟΝΟ το να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα, αλλά και μια… "Κυψέλη" παιδιών, που θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν το ταλέντο τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ