16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρώτη και καλύτερη η Εφες, δεν τη σταμάτησε ούτε η Νταρουσάφακα

Ιδανικά έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα η Αναντολού Εφες, που επικράτησε της Νταρουσάφακα με 89-83 και απολαμβάνει την πρωτιά, με ρεκόρ 13-1 (μοναδική ήττα από την Μπαντίρμα). 

Η Εφες έδειξε άγριες διαθέσεις από τα πρώτα λεπτά του ματς και είχε χτίσει μία διαφορά 23 πόντων στο ημίχρονο, που της επέτρεξε να να χαλαρώσει αρκετά στο δεύτερο. Eκτός δωδεκάδας έμεινε ο Σέιν Λάρκιν για λόγους ξεκούρασης, όμως η Εφες απέδειξε ότι διαθέτει ένα καλά δουλεμένο σύνολο, που μπορεί να βρει εναλλακτικές λύσεις. 

Ο Τίμπορ Πλάις βγήκε μπροστά για την ομάδα του Αταμάν, σκοράροντας 22 πόντους και κατεβάζοντας 7 ριμπάουντ σε κάτι περισσότερο από 25' λεπτά συμμετοχής. Ακόμη 18 πόντους ήρθε να προσθέσει ένας απρόσμενος παράγοντας,  ο Αχμέτ Τουνσέρ, μαζί με 7 ριμπάουντ. Μαέστρος ο Βασίλιε Μίτσιτς, που ανέλαβε το κομμάτι της δημιουργίας και μοίρασε 10 ασίστ. 

Από την πλευρά των ηττημένων, διακρίθηκε ο, παλιός μας γνώριμος, από το πέρασμά του στο Λάυριο, Ντορόν Εμάνουλ Λάμπ, που μέτρησε 15 πόντους και 6 ασίστ. 

Τα δεκάλεπτα: 32-17, 53-30, 71- 54, 89-83

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ. 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ