19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

«Πρώτη» και… γεννητούρια στην Καλαμάτα (pics)

Σε μία... ανανεωμένη Τέντα, η Kalamata BC έκανε την πρώτη της προπόνηση για την επιστροφή στη Γ' Εθνική, βλέποντας παράλληλα την οικογένεια της να μεγαλώνει, με τη γέννηση ενός υγιέστατου αγοριού για τον προπονητή της, Αντώνη Κούτρη.

Σε κλίμα ομόνοιας και αποφασισμένη... πιο πολύ από ποτέ για να πετύχει, ξεκίνησε η Kalamata BC την προετοιμασία της, εν όψει της επόμενης Γ' Εθνικής. Οι «μελανόλευκοι» έδειξαν από τις κινήσεις τους σε κάθε επίπεδο το καλοκαίρι αυτό, ότι τα λάθη της πρώτης χρονιάς, τη σεζόν 2016-2017, έγιναν αντιληπτά και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε να μην επαναληφθούν και τους στοιχίσουν εκ νέου, για να βρεθούν εκείνοι ως η ομάδα που θα αποτελέσει επιτέλους τον «πόλο» που ψάχνει το μεσσηνιακό μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες.

Κάπως έτσι, ο Αντώνης Κούτρης και οι παίκτες του συναντήθηκαν χθες (20/8) για πρώτη φορά και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για την νέα σεζόν, γνωρίζοντας και την... ανανεωμένη Τέντα, αφού οι απαραίτητες εργασίες για την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του κελύφους που καλύπτει το παρκέ έχουν γίνει, ενώ ακολουθούν μερικές ακόμη βελτιωτικές, ώστε να παραδοθεί ένα πιο σύγχρονο γήπεδο σε όσους αθλούνται σε αυτό.

Την ίδια ώρα, χαρμόσυνα νέα έρχονταν για την οικογένεια Κούτρη, αλλά και αυτήν της... Kalamata BC, αφού η σύζυγος του τεχνικού της «Μαύρης Θύελλας», Σεσίλια Μάνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Πρόκειται για το τέταρτο της οικογένειας, με το μεγαλύτερο εξ αυτών, τον Λεωνίδα, να στελεχώνει το ρόστερ της Kalamata BC, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στις δύο ανόδους στη Γ' Εθνική. Η διοίκηση του συλλόγου, από την πλευρά της, έδωσε τις ευχές της στην οικογένεια για το ευτυχές γεγονός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ