22.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πρώτη ημέρα δουλειάς στην Πορταριά (vid+pics)

Στην Πορταριά βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» μετέβησαν τη Δευτέρα (02/09) στο Πήλιο και αμέσως ξεκίνησαν προπονήσεις, στο Αθλητικό Κέντρο Πορταριάς-Μακρυνίτσας, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην έχει στη διάθεσή του τον Τζίμερ Φριντέτ ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και θα επιστρέψει στη χώρα μας την Τετάρτη (04/09), τον τραυματία Γιάννη Αθηναίου και τους διεθνείς Νικ ΚαλάθηΙωάννη Παπαπέτρου και Γιώργο Παπαγιάννη, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Από την άλλη, στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» συμμετέχουν και οι Νίκος Περσίδης και Κωνσταντίνος Παπαδάκης, καθώς και οι έφηβοι Μάριος Γιώτης και Αναστάσης Κωστόπουλος.

Θυμίζουμε πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού επί μαγησιακού εδάφους θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή (08/09), ενώ τα πρώτα φιλικά θα δοθούν το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας, στο πλαίσιο του τουρνουά «Orange Trophy» που διοργανώνει ο Προμηθέας με τη συμμετοχή ακόμα των Ούνικς Καζάν και KK FMP Βελιγραδίου.

https://www.youtube.com/watch?v=a3Ds1WMAHEI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ