19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πρώτη επιλογή της Μπασκόνια ο Πασκουάλ

O Bέλιμιρ Περάσοβιτς αποτελεί ήδη παρελθόν από την Μπσκόνια αλλά η θέση του πάγκου των Βάσκων δεν φαίνεται να μένει για πολύ καιρό κενή, καθώς ήδη έχουν κινηθεί για την επόμενη επιλογή τους με τον Τσάβι Πασκουάλ να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας.

Η Μπασκόνια έχει ήδη... κυκλώσει το όνομα για τον αντικαταστάτη του Βέλιμιρ Περάσοβιτς και αυτό είναι το όνομα του άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα οι Βάσκοι μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια το καλοκαίρι να συμφωνήσουν με τον Καταλανό τεχνικό λόγω των υψηλών απαιτήσεών του στο οικονομικό κομμάτι επέλεξαν να συνεχίσουν με τον Περάσοβιτς αλλά η κακή πορεία στην Εuroleague (6-9) δεν τους άφησε άλλη επιλογή από το να διακόψουν την συνεργασίας τους.

Σίγουρα ο Τσάβι Πασκουάλ είναι από τους προπονητές που γνωρίζει όσοι λίγοι το ισπανικό πρωτάθλημα και τη συγκεκριμένη στιγμή φαντάζει η ιδανική επιλογή. Βέβαια ο Καταλανός τεχνικός δεν έχει κοουτσάρει κάποια ομάδα από τον Δεκέμβρη του 2018 όταν και αποχώρησε από την Ελλάδα ενώ έχει τεράστια εμπειρία στην Ισπανία έχοντας καθίσει οκτώ σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και κατακτώντας μία Ευρωλίγκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ