21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Πρώτη» για τον Οίακα Ναυπλίου (pics)

Την πρώτη προπόνησή του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει για πρώτη φορά στην ιστορία του στις εθνικές κατηγορίες, πραγματοποίησε ο Οίακας Ναυπλίου.

O κόουτς Βαγγέλης Τσοτσόκος και ο γυμναστής Γιώργος Παπούλιας καλωσόρισαν τις παίκτριές τους και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της συμμετοχής τους στον 1ο Όμιλο Νότου της Α2 Γυναικών.

 

Η ανακοίνωση: «Επίσημα ξεκίνησε και η προετοιμασία της γυναικείας μας ομάδας. Μάλιστα είχαμε τη χαρά να μας επισκεφτεί η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων κ. Ράλλη, η οποία μας ευχήθηκε καλή αρχή και διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται δίπλα μας και θα κάνει ό,τι καλύτερο για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου.

Την ευχαριστούμε πολύ, καθώς και το δήμαρχο κ. Κωστούρο, που βοηθούν το σύλλογό μας και γενικά τον αθλητισμό της περιοχής μας. Καλή αρχή λοιπόν στα κορίτσια μας, στους προπονητές τους Β. Τσοτσόκο και Γ. Παπούλια (γυμναστή) και το γενικό αρχηγό Δ. Χρυσό και περιμένουμε να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες όλοι μαζί. Είμαστε Όλοι Μαζί... Οίακας!».


 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ