21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

“Πρώτη” για Ηρακλή εν αναμονή αφίξεων (pic)

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε σήμερα (18/8) ο Ηρακλής. Παρόντες στην "πρώτη" του Ηρακλή ήταν μόνο Έλληνες παίκτες, καθώς οι ξένοι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη τις προσεχείς μέρες.

Συγκεκριμένα,  κόουτς Σκουρτόπουλος είχε στη διάθεσή του τους Γιώργο Φίλιο, Γιώργο Πετανίδη, Κώστα Παπαδάκη, Γιάννη Αγραβάνη, Γιάννη Κουζέλογλου, Δημήτρη Χαριτόπουλο, Νίκο Δημαλή, Μάνο Βαφειάδη, Ηλία Λάτο και Κριστ Γουάμπα. Οι παίκτες που προέρχονται από την εφηβική ομάδα (Δημαλής, Βαφειάδης, Λάτος) και ο Γουάμπα έχουν βοηθητικό ρόλο στην προετοιμασία, μέχρι να ολοκληρωθούν οι αφίξεις των παικτών, που έχουν αποκτηθεί απο την ομάδα. Ο Γάιος Σκορδίλης έφτασε σήμερα (18/08) αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και θα ενταχθεί αύριο (19/08) στις προπονήσεις.

Σκουρτόπουλος: "Αισιοδοξία για τη νέα χρονιά"

Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε μετά το τέλος της προπόνησης τα εξής:

"Ξεκινάμε σήμερα (18/08), με πολύ όρεξη και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά. Μια καινούργια ομάδα ολοκληρωτικά. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Τα νέα πρόσωπα θα φέρουν και αρκετά μεγάλη αλλαγή στη νοοτροπία. Θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί, σε χαρακτήρα και ποιότητα. Νομίζω ότι τα παιδιά, που έχουμε επιλέξει θα ανταποκριθούν στο ρόλο αυτό. Ο στόχος μας είναι να είμαστε μια δυναμική ομάδα και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους, που μπορεί να έχει η ομάδα γι' αυτή τη σεζόν και ο καθένας μας να προσφέρει το μέγιστο για το καλό της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ. Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά, να αγαπήσει την προσπάθεια αυτή και στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί, ευχαριστημένοι, να απολαύσουμε τους κόπους της. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε προβλήματα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν σίγουρα, με την καλή δουλειά".

Εν αναμονή των αφίξεων...

Τις αφίξεις των ξένων παικτών που θα πλαισιώσουν το "κυανόλευκο" ρόστερ, αναμένει ο Ηρακλής. Τον χορό των αφίξεων θα ανοίξει ο Μάικλ Φίνκε το Σάββατο 21/8 στις 17:25. Την επόμενη μέρα (22/8), Θεσσαλονίκη θα πατήσουν οι Ρέτζι Λιντς στις 08:20 και Έλστον Τέρνερ στις 19:20. Εν συνεχεία, τη Δευτέρα 23/8 θα αφιχθεί ο Ράιαν Γούλριτζ (20:30), ενώ την Τρίτη (24/8) στις 13:25 θα φτάσει ο Ράιαν Τέιλορ.  

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ