16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρώτη ήττα για Πανσερραϊκό, από τον ΑΟΣ (vids)

Ο ΑΟΣ ανάγκασε τον Πανσερραϊκό στην πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής τον κέρδισε με 70-65.

Το συγκρότημα του Γιάννη Μπουτάκογλου έφθασε σε σπουδαία νίκη στο κλειστό της Ομόνοιας, με το serresbasket.gr να έχει τις λεπτομέρειες, όπως και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

«Στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στη φετινή αγωνιστική χρονιά με την ομάδα του ΑΟΣ δεν καταφέραμε αυτή τη φορά να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Η νίκη της αντίπαλης ομάδας ήταν δίκαιη και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΑΟΣ για την επίτευξή της. Εμείς δεν παρουσιαστήκαμε στον αγώνα με την ανάλογη συγκέντρωση και ηρεμία που απαιτούσε ένα τέτοιο τοπικό ντέρμπι. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μάς διακατείχε μια νευρικότητα που σαν αποτέλεσμα είχε την έλλειψη καθαρού μυαλού τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση του Γιώργου Ασημάκη, αν και δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό αρκετά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούμε στο ρυθμό των αντιπάλων, μην μπορώντας να αντιδράσουμε. Σίγουρα είναι μία ήττα που μας στενοχώρησε αρκετά, αλλά πιστεύω στο χρονικό σημείο που ήρθε θα μας ωφελήσει για να παρουσιαστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο, προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι να αντιδράσουμε και να γίνουμε ακόμη πιο συμπαγείς», ανέφερε μετά το τέλος του ματς στην επίσημη ιστοσελίδα των «λιονταριών» ο προπονητής τους, Φώτης Κοκολιός.

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τι δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάκογλου

https://www.youtube.com/watch?v=ODCD3Su82Cw

Δείτε, επίσης, πώς ο ΑΟΣ πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη του επί του συμπολίτη Πανσερραϊκού

https://www.facebook.com/187111454793680/videos/866442120193940/

https://www.facebook.com/187111454793680/videos/866440873527398/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ