32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Πρώτα Ψυχικό, μετά… Ατρόμητος για Περιστέρι

Διπλός αγώνας για το Περιστέρι το Σάββατο (14/10), με τους παίκτες του Νίκου Καραγιάννη πρώτα να παίζουν μπάσκετ κι εν συνεχεία να βλέπουν ποδόσφαιρο.

Ο ΓΣΠ θα υποδεχθεί στο «Ανδρέας Παπανδρέου» το Ψυχικό, στις 16.00, για τη 2η αγωνιστική της Α2 και αμέσως μετά, στις 18.15, παίκτες και τεχνική ηγεσία θα δώσουν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για τον εντός έδρας αγώνα του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η ανακοίνωση: «Στο πλευρό του Ατρόμητου θα βρεθεί το Σάββατο (14/10) σύσσωμη η ανδρική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου. Ο ΓΣΠ θα υποδεχτεί την ίδια μέρα στις 16:00 την Α.Ε. Ψυχικού στο πλαίσιο της  2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 στο κλειστό «Αν. Παπανδρέου», όπου η Διοίκηση,  ο προπονητής, Νίκος Καραγιάννης και οι παίκτες μας περιμένουν από τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Αφού ολοκληρωθεί η προσπάθεια στο κλειστό, όλοι μαζί, κόσμος, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες, θα «μεταφερθούμε» λίγα μέτρα πιο δίπλα  στο γήπεδο του Ατρόμητου, όπου στις 18:15 ξεκινά ο αγώνας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της ποδοσφαιρικής Σούπερ Λιγκ, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο ένα αθλητικό περιστεριώτικο σαββατιάτικο απόγευμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ