22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτα τα Καλύβια, μετά η Σοπρόν για Ολυμπιακό

Το βλέμμα του στην Α1 Γυναικών στρέφει ο Ολυμπιακός, μετά την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα και το ιστορικής σημασίας παιχνίδι του με τη Φενέρμπαχτσε στη Χαλκίδα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (27/10), με τις «ερυθρόλευκες» να υποδέχονται στις 15.00 στο ΔΑΚ Γλυφάδας τις νεοφώτιστες στη μεγάλη κατηγορία. Μοναδική απούσα για το Γιώργο Παντελάκη είναι η γνωστή τραυματίας Ρίτα Ρασίντ, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής της, με την αποστολή να αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ανέφερε για το παιχνίδι με το ΓΑΣ Καλυβίων: «Είναι η πρώτη μας αγωνιστική στην Α1 Γυναικών. Εδώ και τρία χρόνια κατακτούμε αήττητοι το νταμπλ και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη στην πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ανήκει στο παρελθόν και το επόμενο με τα Καλύβια είναι το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας. Σεβόμαστε την κάθε ομάδα που αγωνιζόμαστε και θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση. Περιμένω από τις αθλήτριές μου να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο και με τα Καλύβια, για να μπορέσουμε μετά να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα και τη Σοπρόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ