26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πρώτα… σχολείο για Αρκαδικό (pics)

Ντέρμπι… ουραγών έχουμε το Σάββατο (13/01, 17.00) στην Τρίπολη, με τον Αρκαδικό να υποδέχεται το Δούκα με τον οποίο ισοβαθμεί στην τελευταία θέση της κατάταξης της Α2.

Πριν από τη «μάχη» με το συγκρότημα των εκπαιδευτηρίων, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, αντιπροσωπία των Αρκάδων επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του 3ου και του 4ου Γυμνασίου της πόλης και μίλησε στους μαθητές για τον αθλητισμό, ενώ μοιράστηκαν και δωρεάν εισιτήρια για το κρίσιμο ματς με τον ΑΣΕΔ. Δείτε, ΕΔΩ, σχετικές φωτογραφίες.

Η ανακοίνωση: «Το 3ο και το 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης επισκέφτηκαν σήμερα (11/01) οι παίκτες της ομάδας μας Γιάννης Πρόδρόμου, Κανέλλος Γαρμπής και Jordan Peltier ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Δούκα. Και στα δύο σχολεία οι παίκτες του Αρκαδικού έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές, άκουσαν τους αθλητές για τις αρχές και την ιδεολογία του αθλητισμού εστιάζοντας στην αθλητική συνείδηση, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά στα οποία μοίρασαν εισιτήρια στο παιχνίδι του Σαββάτου. Τέλος η διοίκηση του Αρκαδικού θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Διευθυντές και τους καθηγητές των δύο σχολείων για την επίσκεψη των αθλητών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ