21.5 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτα Κολοσσός, μετά Στρασμπούρ για Προμηθέα

Το βλέμμα του στην Basket League έχει στρέψει αποκλειστικά ο Προμηθέας Πατρών, εν όψει του εντός έδρας αγώνα του με τον Κολοσσό Ρόδου.

Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος το αχαϊκό συγκρότημα θα υποδεχθεί το Σάββατο (19/01, 15.45) στο «Δημήτρης Τόφαλος» τους «θαλασσί» και όπως επεσήμανε ο Μάκης Γιατράς, που αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους παρότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης: «Το παιχνίδι του Σαββάτου (19/01) απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η βαθμολογική θέση του Κολοσσού. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Εμείς έχουμε αφήσει στο παρελθόν τον αγώνα με την Μπεσίκτας και πάμε για τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό, προκειμένου στην συνέχεια να επικεντρωθούμε στον κομβικό αγώνα της Τρίτης (22/01) με τη Στρασμπούρ».

Στον Προμηθέα Πατρών έχουν αφήσει πίσω τους τη βαριά ήττα τους στην Κωνσταντινούπολη από την Μπεσίκτας, για το Basketball Champions League, ενώ ακολουθεί το κρίσιμο ματς απέναντι στο γαλλικό συγκρότημα στο κλειστό της αχαϊκής πρωτεύουσας (22/01, 19.30), στο οποίο δεν «βλέπουν» άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου προκειμένου να κάνουν καθοριστικό βήμα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ