18.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Πρώην “ερυθρόλευκο” βλέπουν οι Μπουλς

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, αν θα συνεχιστεί και πότε ή αν θα τελειώσει πρόωρα, ωστόσο οι Σικάγο Μπουλς κοιτάζουν ήδη το μέλλον. Άλλωστε αγωνιστικά, ακόμα κι αν συνεχιστεί η σεζόν, δεν έχουν να περιμένουν τίποτα, αφού δεν προλαβαίνουν να παίξουν στα πλέι οφ.

Καθώς ο Τζον Πάξον μάλλον θα αποσυρθεί από τη θέση του αντιπροέδρου και θα αναλάβει ρόλο συμβούλου της ιδιοκτησίας, οι Μπουλς αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Και ο ένας εκ των δύο βασικών υποψηφίων είναι ο Αρτούρας Καρνισόβας.

Ο Λιθουανός, που τη σεζόν 1997-98 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες εκείνης της δεκαετίας. Στο μεταξύ έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό διοικητικό στέλεχος του ΝΒΑ και εκτιμάται ιδιαίτερα η δουλειά που έχει κάνει στο Ντένβερ ως τζένεραλ μάνατζερ των Νάγκετς. Η επιλογή στο ντραφτ των Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ αποδίδεται σε αυτόν και έχει αλλάξει τη μοίρα της ομάδας.

Οι Μπουλς αναμένεται σύντομα να ζητήσουν άδεια από τους Νάγκετς ώστε να μιλήσουν με τον Καρνισόβας και από τους Τορόντο Ράπτορς για να συζητήσουν με τον τζένεραλ μάνατζέρ τους, Μπόμπι Ουέμπστερ, που είναι ο δεύτερος υποψήφιος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ