14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόταση Μπανταλόνα σε Τόμιτς

Μετά από οκτώ χρόνια ο Άντε Τόμιτς αποχώρησε από την Μπανταλόνα και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα: η Βαρκελώνη έχει γίνει σπίτι του, η οικογένειά του έχει εγκλιμαστεί πλέον εκεί και δεν θέλει να φύγει, επομένως και γι΄αυτόν θα ήταν προτιμότερο να μείνει και να παίξει κάπου εκεί κοντά.

Υπό αυτή την έννοια η πρόταση που του έχει κάνει η Μπανταλόνα μοιάζει να είναι ιδανική. Η ομάδα εδρεύει σε προάστιο της Βαρκελώνης, άρα η οικογένεια Τόμιτς δεν χρειάζεται να μετακινηθεί καν.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως η Μπανταλόνα δεν είναι Μπαρτσελόνα. Ούτε τα ίδια λεφτά δίνει ούτε στην Ευρωλίγκα παίζει και ο Κροάτης δεν σκέφτεται να αποσυρθεί ακόμα από το κορυφαίο επίπεδο. Η Γιουβεντούτ παίζει βέβαια στο Eurocup, αλλά δεν είναι το ίδιο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ προσπάθησε προ ημερών να πείσει τον Κροάτη να πάει μαζί του στη Ζενίτ, αλλά η Αγ. Πετρούπολη είναι πολύ μακριά από τη Βαρκελώνη.

Σε κάθε περίπτωση ο Τόμιτς μοιάζει να είναι μπερδεμένος, αλλά και η Μπανταλόνα δεν σκοπεύει να τον περιμένει πολύ. Του έχει διαμηνύσει πως πρέπει να απαντήσει άμεσα στην πρότασή της, διότι κι αυτή θέλει να βρει έναν βασικό σέντερ, που νόμιζε ότι είχε βρει στο πρόσωπο του Τζέικομπ Ουάιλι, αλλά η Γκραν Κανάρια είχε να πει τελικά την τελευταία λέξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ