17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πρόταση για “ψαλίδι” στους υποβιβασμούς

Εχοντας μπει αισίως στον Ιούλιο και αγνοώντας τις ομάδες, σε αριθμό και... ταυτότητα που θα συμμετάσχουν στην Basket League, έχοντας επίσης κάθε νοήμων άνθρωπος την πεποίθηση ότι πάμε για τις πιο κωμικοτραγικές καταστάσεις που έχουμε βιώσει ποτέ επί επαγγελματικού μπάσκετ, στον ΕΣΑΚΕ δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια.

Παλεύουν νυχθημερόν οι άνθρωποι να ερμηνεύσουν τις διατάξεις των κανονισμών τους σε συνδυασμό με τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και να... αποφασίσουν πόσοι και ποιοι υποβιβάζονται από το προηγούμενο πρωτάθλημα, αφού ούτε αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμα.

Κι επειδή είναι τέτοιο το μπέρδεμα και η ασάφεια που ό,τι κι αν πεις, άδικο δεν θα έχεις, η τελευταία τάση είναι να έρθει σε ψηφοφορία η σωτηρία του Λαυρίου! Να υποστηριχθεί δηλαδή ότι η ερμηνεία όλων των παραπάνω βάζει τελευταίο τον Ολυμπιακό και προτελευταίο τον Κολοσσό, άρα το Λαύριο μένει στην κατηγορία και όχι ότι θα πέσουν τρεις.

Επειδή όμως, είναι τόσο τρωτό το όλο θέμα, στον ΕΣΑΚΕ πάνε να το κάνουν έξυπνα με την συνήθη τακτική της μπάλας στην εξέδρα. Να βάλουν ψηφοφορία στα 14 σωματεία αν αποδέχονται αυτή την ερμηνεία έτσι ώστε μετά να μην μπορεί κάποιος να το προσβάλει.

Και κάπως έτσι, να αποκατασταθεί με καραμπόλες και απίστευτες εφευρέσεις ή, ανεπιτυχείς προσπάθειες για πατέντες μια πανθομολογούμενη αδικία που ήταν ο υποβιβασμός του Λαυρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ