15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρόταση για μαζικούς εμβολιασμούς από την Πεντέλη

Η ΑΕ Πεντέλης αποτελεί ένα από τα σωματεία που προάγουν το μπάσκετ, και έχοντας την αντρική ομάδα για τρίτη διαδοχική σεζόν στην Β' Εθνική, καταθέτει τις προτάσεις της προς την άμεση επανεκκίνηση.

Έτσι, προτείνει τον μαζικό εμβολιασμό 4 χιλιάδων εμπλεκομένων αθλητών ,προπονητών και παραγόντων ώστε να μην είναι απαραίτητα τα εβδομαδιαία τεστ.

Αναλυτικά :

«Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ θέλει να εκφράσει το ενδιαφέρον της για την επανεκκίνηση του μπάσκετ που πρέπει σε επίπεδο προπονήσεων να είναι άμεση για όλες τις ηλικίες, ενώ και για την την αναγκαία ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, ακούει με ενδιαφέρον τις αξιόλογες προτάσεις που δημοσιοποιούνται από διάφορες κατευθύνσεις.

Πριν όμως από οποιαδήποτε συζήτηση για λεπτομέρειες, θεωρούμε ως απαραίτητη προϋπόθεση την δημιουργία άμεσα ενός περιβάλλοντος ανοσίας με τον εμβολιασμό 4000 εμπλεκομένων αθλητών ,προπονητών και παραγόντων. Έτσι δεν θα υπάρχει η ανάγκη εβδομαδιαίων tests αλλά παράλληλα θα αποφευχθεί και η ανάγκη μιας εκ νέου διακοπής των πρωταθλημάτων.

Νομίζουμε ότι προς την κατεύθυνση αυτή θα πρέπει να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας όλοι οι ενδιαφερόμενοι Φορείς και Σωματεία, προσβλέποντας στο έμπρακτο ενδιαφέρον της Πολιτείας για το Άθλημα».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ