19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρόστιμo στα Τρίκαλα BC

Το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν τα Τρίκαλα BC, πληρώνοντας για την ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον εντός έδρας αγώνα τους με τον Πανιώνιο.

Οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τους «κυανέρυθρους», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, και σαν να μην τους έφθανε αυτό τους επιβλήθηκε και πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ από τον αθλητικό δικαστή για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ματς. Με αυστηρή έγγραφη επίπληξη τη… γλίτωσε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλης Φρύδας.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή: «56/13-4-2018. Τρίκαλα: 1. Απαλλάσσεται η ΤΡΙΚΑΛA KAE των πειθαρχικών κατηγοριών των εγκείμενων στην τέλεση των παραπτωμάτων της παράβασης των διατάξεων του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας περί της χρήσης συστήματος «precision time» και της μη καταβολής εξόδων διαιτητών κατά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», που διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ).

2. Επιβάλλεται στην ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα οπαδών εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα που εκφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», ο οποίος διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ (500,00 €).

3. Επιβάλλεται στον κο Ευάγγελο Φρύδα, Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του Α’ διαιτητή που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», ο οποίος διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό ευρώ (1.100,00 €)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ