19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο

Έπιασε δουλειά ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ για το 2019 και έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο για τις αναμετρήσεις τους με Ολυμπιακό και Ήφαιστο Λήμνου αντίστοιχα.

 Όπως αναφέρεται στην απόφαση για τον ΠΑΟΚ «Επιβάλλεται στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά και μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούν προσβολή των εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00€) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 30-12-2018».

Στην απόφαση για το Ρέθυμνο, αναφέρεται: «Επιβάλλεται στην ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες) κατά τη διάρκεια του αγώνα που δεν χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα (χτύπημα  προστατευτικού – plexiglass - που βρίσκετε επάνω από το τραπέζι της γραμματείας και ρίψη κυπελάκι καφέ και νερού μέσα στον αγωνιστικό χώρο), χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00€) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 29-12-2018».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ