17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόστιμο για Αγραβάνη και Γιατρά

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο το Δημήτρη Αγραβάνη και το Μάκη Γιατρά για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και τις συμπληρωματικές εκθέσεις των διαιτητών του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Προμηθέα Πατρών και την ΑΕΚ, στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

Ο 25άχρονος σέντερ και ο προπονητής των Αχαιών απολογήθηκαν την Τετάρτη (26/02) στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με τον τελευταίο να εξετάζει όλα τα δεδομένα και να τους τιμωρεί μόνο με πρόστιμο. Θυμίζουμε πως μετά το τέλος του ματς, που βρήκε νικήτρια την «Ένωση», διέρρευσε βίντεο με το Μάκη Γιατρά να είναι έξαλλος στα αποδυτήρια των διαιτητών, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά του, ενώ στο φύλλο αγώνα είχε γραφτεί για το Δημήτρη Αγραβάνη πως επιτέθηκε φραστικά και απώθησε ελαφρά το ρέφερι Χάρη Καρακατσούνη.

Αμφότεροι, λοιπόν, θα είναι κανονικά στη θέση τους στον επόμενο αγώνα της ομάδας, με τον Προμηθέα Πατρών να παίζει το Σάββατο (29/02, 17.45) στο «Ανδρέας Παπανδρέου» απέναντι στο Περιστέρι, για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή: «Επιβάλλεται στον Γεράσιμο Γιατρά, Α’ Προπονητή της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Κ.Α.Ε.), πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο διαιτητή του αγώνα, κατά τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Α.Ε.Κ. - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Α.Ε.Κ. ΝΕΑ Κ.Α.Ε. 2014), που διεξήχθη στις 16-02-2020.

Επιβάλλεται στον Δημήτριο Αγραβάνη, Καλαθοσφαιριστή της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Κ.Α.Ε.), πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο διαιτητή του αγώνα, κατά τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Α.Ε.Κ. - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Α.Ε.Κ. ΝΕΑ Κ.Α.Ε. 2014), που διεξήχθη στις 16-02-2020».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ