24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόκριση για Ντιουκ και Σάουθ Καρολάινα

Ο πρώτος γύρος της “March Madness” ολοκληρώθηκε και τα κολέγια των Ντιουκ, Μπέιλορ και Σάουθ Καρολάινα θα συνεχίσουν στους “32” όπως άλωστε και το Όρεγκον του Τάιλερ Ντόρσεϊ. 

To Ντιουκ είναι ένα από τα φαβορί για να φτάσει έως το τέλος και στην αναμέτρηση με το Τρόι, το επιβεβαίωσε. Επικράτησε με 87-65 με τον Τζέισον Τάτουμ να γίνεται ο πρώτος freshman (πρωοετής) που πετυχαίνει double-double έπειτα από 31 χρόνια. Τι έγραψε η στατιστική του; 18 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ έκανε και ρεκόρ καριέρας με τις τέσσερις τάπες και τις ισάριθμες ασίστ. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το Σάουθ Καρολάινα που με την σειρά του επικράτησε του Μαρκέτ με 93-73 με τον Σιντάριους Θόρνγουελ να σκοράει 29 πόντους και να πιστοποιεί το γεγονός πως είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ του τουρνουά και πολύ πιθανών να βρεθεί ψηλά στο προσεχές Draft. 

Χαλαρή πρόκριση στους “32” πήρε το Μπέιλορ που επιβλήθηκε του Νιου Μέξικο με 91-73 και στην επόμενη φάση θα βρει απέναντι του Σάουθερν Καλιφόρνια που απέκλεισε το Σάουθερν Μεθόντιστ με 66-65 με τον Ελάιζα Στιούαρτ να ευστοχεί σε τρίποντο, 36 δευτερόλεπτα για το τέλος. 

Το Όρεγκον του Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε την πρόκριση εις βάρος του Αϊόνα και στους “32” θα αντιμετωπίσει το Ρόουτ Άιλαντ που άφησε εκτός Κρέιγκτον με 84-72. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ