20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόκληση και για τους δύο (vids+pics)

Κύμη και ΠΑΟΚ θα συναντηθούν στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας, σε ένα παιχνίδι-πρόκληση για αμφότερους τους αντιπάλους στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ευβοιώτες δεν έχουν προκριθεί ποτέ, στην ιστορία τους, στον τελικό της διοργάνωσης. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζονται στα ημιτελικά και, έχοντας στο πλευρό τους και τη στήριξη των φιλάθλων τους, θέλουν να γράψουν ιστορία. Οι Θεσσαλονικείς, από την πλευρά τους, έχουν είκοσι χρόνια να διεκδικήσουν τον τίτλο. Έφθασαν αρκετές φορές, τα τελευταία χρόνια, μέχρι τους «4» αλλά δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν. Στην τελευταία παρουσία τους στο καταληκτικό παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας, τη σεζόν 1998-1999, δεν έδωσαν απλώς το παρών, κατέκτησαν και το τρόπαιο, το τρίτο στην ιστορία τους ύστερα από εκείνα των 1984 και 1995.

Ο Ισίδωρος Κουτσός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα κι αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (12/02) στη Χαλκίδα και δηλώνει πανέτοιμος για το «διπλό», με τον Ηλία Παπαθεοδώρου επίσης να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Στο μοναδικό παιχνίδι που έχουν παίξει φέτος, για την Basket League, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 78-60 στην Πυλαία, έχοντας τότε στη σύνθεσή τους το Γιανίκ Μορέιρα και το Γιάννη Αθηναίου που έχουν πλέον αποχωρήσει. Νέο πρόσωπο, για τους «ασπρόμαυρους», είναι ο Τζόντρε Τζέφερσον. Οι γηπεδούχοι έχουν νέο προπονητή στον πάγκο τους και νέους ξένους τους Βάιντας Καρινιάουσκας, Τζεκουάν Λιούις και Ματ Ουίλιαμς, ενώ δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ τους οι Ρόντρικ Κάμφορ και Ντεμάριους Μπολντς.

https://www.youtube.com/watch?v=0XEI8pH-ZAg

Στο δεύτερο ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδας για 25η φορά στην ιστορία τους, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα:

Ημιτελικά (13/02):
1. «Τ. Καμπούρης» 17.00 Κύμη-ΠΑΟΚ Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ., Τζαφλέρης (Κάλφα) ΕΡΤ2
2. ΟΑΚΑ 20.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Αναστόπουλος Π., Μάνος, Παναγιώτου (Ντάβαρης-Βιδάλης) ΕΡΤ2

Τελικός (17/02):
Δύο Αοράκια Νικητής 1-Νικητής 2

https://www.youtube.com/watch?v=AEzlQf-QckQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ