15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος Φενέρ: «Εδώ είναι το σπίτι του Ομπράντοβιτς για όσο θέλει»

Πολλή κουβέντα γίνεται τον τελευταίο καιρό για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιας και το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και θα μείνει ελέυθερος. 

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Γιλντιρίμ Κοτς, προέβη σε δηλώσεις μετά τη συμερινή τηλεδιάσκεψη του συλλόγου και αναφέρθηκε φυσικά στο φλέγον ζήτημα του Ζοτς. 

Για την ακρίβεια ανέφερε: «Προσπαθήσαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του αρκετές φορές μέσα στη σεζόν, αλλά θεώρησε καλύτερο να μιλήσουμε επ'αυτού στο φινάλε της χρονιάς. Η Φενέρ είναι το σπίτι του για όσο εκείνος θέλει. Δεν έχει αλλάξει κάτι στις προθέσεις μας. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η Euroleague, ωστόσο δεν βλέπω να παίζουμε το καλοκαίρι. Θα καθήσουμε κάτω να συζητούσε μέσα στις επόμενες μέρες. 

Αναφορικά με το μπάτζετ: «Προφανώς δεν θα υπάρχουν οι ίδιες αμοιβές. Φέτος δε θα υπάρχει συμβόλαιο στην ομάδα άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Το μαξ θα είναι γύρω στο 1.5 με 2 εκατομμύρια. Έμφαση θα δωθεί στις επενδύσεις των υποδομών. Θα κινηθούμε και στην εγχώρια αγορά για να περιορίσουμε τους ξένους παίκτες. Θα υπάρξουν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ