19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόεδρος Σάσαρι: “Να μας κάνουν επίτιμους δημότες στο Μπούργος”

Ο αγώνας ανάμεσα στην Σαν Πάμπλο Μπούργος και την Ντινάμο Σάσαρι είχε εξελιχθεί σε επεισοδιακός. Αρχικά οι Ιταλοί ήθελαν να φύγουν, έμειναν, αλλά επέμειναν να γίνει χωρίς κόσμο και στη συνέντευξη Τύπου μάλιστα υπήρχε και κόντρα του προπονητή της ιταλικής ομάδας, Τζιανμάρκο Ποτζέκο με δημοσιογράφο και μια οξεία αντίδραση του προπονητή των Ισπανών, Ζοάν Πενιαρόγια.

Ο πρόεδρος της Ντινάμο Σάσαρι, Στέφανο Σαρντάρα, μίλησε στο Basket Universo τονίζοντας πως περιμένει ακόμη μια συγνώμη από τον προπονητή της Σαν Πάμπλο Μπούργος, 0 οποίος είχε πει "είμαι ευχαριστημένος που τους αποκλείσαμε, γιατί δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά, ήταν θεατρικά τα όσα έκαναν χωρίς λόγο. Απείλησαν μιλώντας για την υγεία των παικτών τους, όταν στην Ευρώπη ο κορονοϊός βρίσκεται στη χώρα σου".

Ο Σαρντάρα στη συνέντευξη που έδωσε τόνισε: "Περιμέναμε ένα πιο ήρεμο ταξίδι. Πως πηγαίναμε σε μια ζώνη πιο ήσυχη από την επιδημία. Θα ήταν αυτοκτονία όμως αν το παιχνίδι γινόταν με κόσμο. Ίσως βλέποντας τα πράγματα από κάποια απόσταση θα έπρεπε να μας κάνουν επίσημους δημότες του Μπούργος, αφού φανταστείτε τι θα γινόταν να ήταν μαζεμένος 10.000 κόσμος σε ένα γήπεδο. Και περιμένω και μια συγνώμη από τον Πενιαρόγια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ