18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος Ούνικς: «Η θέση του Πρίφτη εξαρτάται από το Eurocup»

Ερωτηματικά για τη συνέχεια του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν, άφησε ο πρόεδρος της ομάδας, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικό μέσο. 

Ο έλληνας τεχνικός βρίσκεται στον "τιμόνι" της Ούνικς από το 2017 και στο υπάρχον συμβόλαιό του, υπάρχει opt out, και από τις δύο πλευρές. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, είπε εν πολλοίς ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διεξαγωγή (ή μη) του Eurocup και η πορεία της ομάδας του Καζάν σε αυτό, αλλά και από το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς.   

Αναλυτικά ανέφερε: «Στο συμβόλαιο του Πρίφτη υπάρχει opt out αυτό το καλοκαίρι, τόσο από την πλευρά του συλλόγου, όσο και από αυτή του προπονητή. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη στο Καζάν, έχουμε δεθεί με αυτόν αυτά τα χρόνια. Έδειξε θετικά στοιχεία, γνωρίζει όλους τους παίκτες μας. Δεν έχουμε άλλους υποψηφίους, αλλά η κατάσταση αλλάζει συνεχώς.

Εάν το Eurocup αποφασίσει να ολοκληρώσει την σεζόν, εκεί πρέπει να πετύχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Η τύχη του προπονητή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτό. Επιπλέον, ο προϋπολογισμός μας μπορεί να μειωθεί, καθώς οι χορηγοί μας βρίσκονται επίσης σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου. Επομένως, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τι ομάδα θα σχηματίσουμε για τη σεζόν 2020-21».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ