16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος ΑCB: «Η επιστροφή στα παρκέ ήταν κάτι σαν νίκη»

To ισπανικό πρωτάθλημα επέστρεψε στη δράση μετά την πρωτόγνωρη εμπειρία της πανδημίας και ο πρόεδρος της ΑCB, Aντόνιο Μαρτίν,εξήγησε το αίσθημα νίκης που ένιωσε αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι παίκτες στην διοργανώτρια αρχή.

Οι δώδεκα καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος επέστρεψαν στη δράση δίνοντας το παρών στην τελική φάση στη Βαλένθια και ο Αντόνιο Μαρτίν παραχώρησε συνέντευξη στην ΑS δηλώνοντας χαρακτηριστικά:«Όσοι δουλεύουμε σε θέσεις εκτός παρκέ, δεν έχουμε ποτέ ένα αίσθημα νίκης ή ήττας. Ειδικά νίκης. Κι όμως, όταν η μπάλα έφυγε από τα χέρια του διαιτητή για το τζάμπολ στο πρώτο ματς, ήταν το πιο όμορφο συναίσθημα που έχω βιώσει απ' όταν σταμάτησα το μπάσκετ. Ήταν αδύνατον να μη θυμηθώ τις δυσκολίες των προηγούμενων δύο μηνών. Ήταν κάτι σαν νίκη και αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν. Αυτή τη στιγμή όλοι προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα και πιστεύω πως πάμε καλά» ενώ στη συνέχεια δήλωσε:

«Είναι λογικό, γιατί η κατάσταση με τον κορωνοϊό παραμένει περίπλοκη. Αυτό που κάναμε ήταν να μιλήσουμε με περίπου 40 παίκτες και να τους εξηγήσουμε πώς έχει η κατάσταση. Κατάλαβαν ότι βάζουμε πάνω απ' όλα την ασφάλεια κι αυτό εντάθηκε όταν έφτασαν στην Βαλένθια. Κατάλαβαν ότι δεν είναι φυλακισμένοι, αλλά ότι απλά τους προσέχουμε. Ίσως να νόμιζαν ότι θα είναι πιο δύσκολη κατάσταση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ